Coaching

Coaching op maat

Echte verandering kost tijd en de gezondheid en het geluk van een medewerker valt of staat niet alleen met de gebeurtenissen op het werk.

Daarom bied ik geen losse sessies aan, geen coaching specifiek gericht op één thema, maar een persoonlijk coachingsprogramma van 6 of 12 maanden.

Het programma is gericht op het ontketenen van het volledige potentieel van jullie medewerkers. Mijn aanpak is dynamisch en gericht op actie. Ik moedig jullie medewerkers aan om in beweging te komen, om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De coachingstrajecten worden volledig afgestemd op de specifieke behoeften, doelen en omstandigheden van de medewerker. Maar zijn dus altijd gericht op alle aspecten in het leven, niet alleen werk.

Gedurende het traject gaan we niet alleen het gesprek aan, de medewerker krijgt via een persoonlijke online omgeving ook opdrachten en handvatten om mee aan de slag te gaan.

Klaar om uw teamleden te zien floreren? Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over mijn individuele coachingsprogramma en hoe het jullie organisatie kan transformeren.

Het proces

1. Kennismaking

Tijdens onze kennismaking draait het om het leren kennen van jullie organisatie. Wat is de cultuur, wat zijn de waarden, welke verwachtingen hebben jullie en wat drijft jullie?

Daarnaast gaan we het natuurlijk hebben over welke behoefte jullie hebben. Gaat de aanvraag over een individuele medewerker, of meerdere? Een los traject of een abonnement met vaste beschikbaarheid?

2. Offerte

Aan de hand van de informatie uit de kennismaking wordt een eerste offerte opgesteld.

Bij een los traject staat hierop de prijs voor een intake gesprek met de medewerker, daarnaast de kosten voor het vervolg.

Bij een abonnement met vast beschikbaarheid, staan het aantal afgesproken uren of dagen en de kosten hiervoor.

3. Intake

Het doel van coaching is meestal om verandering, of beweging te creëren, om een vlam weer aan te wakkeren en uitval te voorkomen. Om dit te realiseren is het belangrijk dat de behoefte voor coaching niet alleen bij de organisatie of manager ligt, maar dat de medewerker zelf ook de bereidheid heeft om aan zichzelf te werken en verandering te omarmen.

Komt dit in de intake niet voldoende naar voren, gaan samen met de medewerker en manager opzoek naar een oplossing. 

4. Coaching

De coaching gaat van start, voor de afgesproken duur van 6 of 12 maanden. De sessies kunnen online plaatsvinden, of op kantoor.

De medewerker krijgt toegang tot een persoonlijke online omgeving, waarin opdrachten en handvatten aangereikt worden die het proces versterken.

De sessies zelf worden regelmatig geëvalueerd en wanneer nodig aangepast aan de behoefte van de medewerker.

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan direct via de pagina. Of stel je vraag per mail aan info@chillaxed.nl