Actiepagina BKL leden

Een holistische benadering met krachtige tools ter bevordering van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid op de werkvloer met 20% korting.

Let op: De actieperiode is helaas verlopen. Kijk voor contact en diensten, in het menu onder ‘Voor bedrijven’. 

Welkom

Welkom bij Chillaxed, waar ik, Mariëlle, mijn passie voor het creëren van een gezonde en gelukkige (werk)omgeving inzet. Ik geloof sterk in een holistische benadering van welzijn en bied een breed scala aan diensten aan die zijn ontworpen om jullie medewerkers te ondersteunen bij elke stap van hun reis.

Als HR-medewerker, welzijnscoördinatoor of andere leidinggevenden begrijp je waarschijnlijk al dat gezonde werkomgeving meer is dan alleen maar een prettige sfeer op de werkvloer. Dat is ook waarom ik verder ga dan de traditionele grenzen en richt ik me op alle aspecten die van invloed zijn op het algehele welzijn van jullie medewerkers.

Mijn holistische aanpak omvat niet alleen coaching, maar ook gedetailleerde medewerkersonderzoeken die een diepgaand inzicht bieden in de behoeften en tevredenheid van jullie medewerkers. Daarnaast bied ik klanksessies aan die zorgen niet alleen voor ontspanning, stressvermindering en een gevoel van welzijn, maar geven ook vernieuwde energie, inspiratie en wakkert de creativiteit aan.

Door al deze diensten te integreren, streven we samen een werkomgeving waarin jullie medewerkers zich gewaardeerd, ondersteund en geïnspireerd voelen. Mijn doel is om jullie te helpen een cultuur van totaalwelzijn te bevorderen, waarin jullie medewerkers kunnen gedijen en bloeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Speciaal voor BKL leden geldt een korting tot 20% op geselecteerde diensten. In alle prijzen vermeld op deze pagina, is deze korting al verwerkt. 

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Vraag direct een kennismaking of demo via de pagina aan. Of stel je vraag per mail aan info@chillaxed.nl.

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 80931928
BTW nummer: NL003428117B04