Actiepagina BKL leden

Een holistische benadering met krachtige tools ter bevordering van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid op de werkvloer met 20% korting.

Welkom

Welkom bij Chillaxed, waar ik, Mariëlle, mijn passie voor het creëren van een gezonde en gelukkige (werk)omgeving inzet. Ik geloof sterk in een holistische benadering van welzijn en bied een breed scala aan diensten aan die zijn ontworpen om jullie medewerkers te ondersteunen bij elke stap van hun reis.

Als HR-medewerker, welzijnscoördinatoor of andere leidinggevenden begrijp je waarschijnlijk al dat gezonde werkomgeving meer is dan alleen maar een prettige sfeer op de werkvloer. Dat is ook waarom ik verder ga dan de traditionele grenzen en richt ik me op alle aspecten die van invloed zijn op het algehele welzijn van jullie medewerkers.

Mijn holistische aanpak omvat niet alleen coaching, maar ook gedetailleerde medewerkersonderzoeken die een diepgaand inzicht bieden in de behoeften en tevredenheid van jullie medewerkers. Daarnaast bied ik klanksessies aan die zorgen niet alleen voor ontspanning, stressvermindering en een gevoel van welzijn, maar geven ook vernieuwde energie, inspiratie en wakkert de creativiteit aan.

Door al deze diensten te integreren, streven we samen een werkomgeving waarin jullie medewerkers zich gewaardeerd, ondersteund en geïnspireerd voelen. Mijn doel is om jullie te helpen een cultuur van totaalwelzijn te bevorderen, waarin jullie medewerkers kunnen gedijen en bloeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Speciaal voor BKL leden geldt een korting tot 20% op geselecteerde diensten. In alle prijzen vermeld op deze pagina, is deze korting al verwerkt. 

Coaching

Echte verandering kost tijd en de gezondheid en het geluk van een medewerker valt of staat niet alleen met de gebeurtenissen op het werk.

Daarom bied ik geen losse sessies aan, geen coaching specifiek gericht op één thema, maar een persoonlijk coachingsprogramma van 6 of 12 maanden.

Het programma is gericht op het ontketenen van het volledige potentieel van jullie medewerkers. Mijn aanpak is dynamisch en gericht op actie. Ik moedig jullie medewerkers aan om in beweging te komen, om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De coachingstrajecten worden volledig afgestemd op de specifieke behoeften, doelen en omstandigheden van de medewerker. Maar zijn dus altijd gericht op alle aspecten in het leven, niet alleen werk.

Gedurende het traject gaan we niet alleen het gesprek aan, de medewerker krijgt via een persoonlijke online omgeving ook opdrachten en handvatten om mee aan de slag te gaan.

Klaar om uw teamleden te zien floreren? Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over mijn individuele coachingsprogramma en hoe het jullie organisatie kan transformeren.

Klanksessies

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om je team, afdeling of organisatie te inspireren en te verbinden? Dan is een klanksessie een aanrader.

Klanktherapie is een holistische benadering die gebruik maakt van klank en trilling om het lichaam, de geest en de ziel te helen. Klank heeft een rustgevende en ontspannende werking, en kan helpen om stress gerelateerde klachten tot wel 70% te verminderen, de bloeddruk te verlagen en de hartslag te vertragen. In een wereld waar ongeveer de helft van het verzuim veroorzaakt wordt door stress en altijd ‘aan staan’, draagt klank bij aan een optimaal vitaliteitsbeleid.

Naast de mogelijke verzuimreductie kan klank de creativiteit stimuleren, focus bevorderen en productiviteit een boost geven. De klanken helpen om de hersenen op een andere golflengte te brengen, waardoor je letterlijk ruimte krijgt voor een andere manier van denken en ervaren.

Klaar om je team te helpen ontspannen, creatief te zijn en zich verbonden te voelen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze klanksessies en hoe ze kunnen bijdragen aan het welzijn en de prestaties van je team.

Diensten voor kleine bedrijven en ZZP'ers

Ben jij een ZZP’er of heb een handje vol medewerkers in dienst en is het daarom niet rendabel om een bedrijfsdienst af te nemen? Speciaal voor jullie geldt de 20% korting op de particuliere abonnementen en diensten. In de onderstaande prijzen is de korting al verwerkt.

Alle abonnementen hebben een looptijd van één jaar en zijn tussentijds niet opzegbaar. Bij aanschaf betaal je de 1e maand direct online, de overige maanden worden rond de 1e van de maand gefactureerd. Alle diensten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

De abonnementen zijn één jaar geldig, sessies waar je geen gebruik van hebt gemaakt aan het einde van het loopjaar vervallen. Er is geen recht op restitutie.

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Vraag direct een kennismaking of demo via de pagina aan. Of stel je vraag per mail aan info@chillaxed.nl.

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 80931928
BTW nummer: NL003428117B04