Zakelijke diensten


Een holistische benadering met krachtige tools ter bevordering van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid op de werkvloer.

Welkom

Welkom bij Chillaxed, waar ik, Mariëlle, mijn passie voor het creëren van een gezonde en gelukkige werkomgeving inzet. Ik geloof sterk in een holistische benadering van medewerkerswelzijn en bied een breed scala aan diensten aan die zijn ontworpen om jullie medewerkers te ondersteunen bij elke stap van hun reis.

Als HR-medewerker, welzijnscoördinatoor of andere leidinggevenden begrijp je dat een gezonde werkomgeving meer is dan alleen maar een prettige sfeer op de werkvloer. Dat is ook waarom ik verder ga dan de traditionele grenzen en richt ik me op alle aspecten die van invloed zijn op het algehele welzijn van de medewerkers.

Mijn holistische aanpak omvat niet alleen coaching, maar ook het faciliteren van werkgroepen die tot concrete, laagdrempelige en vooral makkelijk toepasbare acties leiden, om de tevredenheid en welzijn van medewerkers te verhogen. Ook de klanksessies zijn hier onderdeel van, deze zorgen niet alleen voor ontspanning, stressvermindering en een gevoel van welzijn, maar geven ook vernieuwde energie, inspiratie en wakkert de creativiteit aan.

Door al deze diensten te integreren, streven we samen een werkomgeving waarin jullie medewerkers zich gewaardeerd, ondersteund en geïnspireerd voelen. Mijn doel is om jullie te helpen een cultuur van totaalwelzijn te bevorderen, waarin jullie medewerkers kunnen gedijen en bloeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een gezonder, gelukkiger en meer productief team? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Chillaxed jullie kan helpen bij het implementeren van een holistische aanpak voor medewerkerswelzijn.

Coaching

Echte verandering kost tijd en de gezondheid en het geluk van een medewerker valt of staat niet alleen met de gebeurtenissen op het werk.

Daarom werk ik met een coaching programma, niet met een enkele sessie. De lengte en inhoud van het programma wordt met de coachee afgestemd.

Ieder programma is gericht op het ontketenen van het volledige potentieel van de medewerker. Mijn aanpak is dynamisch en gericht op actie. Ik moedig de medewerker aan om in beweging te komen, om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De coachingstrajecten worden volledig afgestemd op de specifieke behoeften, doelen en omstandigheden van de medewerker. Maar zijn dus altijd gericht op alle aspecten in het leven, die welzijn en gezondheid beïnvloeden, niet alleen gefocussed op werk gerelateerde onderwerpen.

Gedurende het traject gaan we niet alleen het gesprek aan, iedere medewerker krijgt via een persoonlijke online omgeving, opdrachten en handvatten, afstemd op de specifieke omstandigheden van de medewerker, om mee aan de slag te gaan tussen de sessies door.

Klaar om uw teamleden te zien floreren? Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over het individuele coaching programma en hoe het jullie organisatie kan helpen transformeren.

Klank

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om je team, afdeling of organisatie te inspireren en te verbinden? Dan is een klanksessie een aanrader.

Klanktherapie is een holistische benadering die gebruik maakt van klank en trilling om het lichaam, de geest en de ziel te helen. Klank heeft een rustgevende en ontspannende werking, en kan helpen om stress gerelateerde klachten tot wel 70% te verminderen, de bloeddruk te verlagen en de hartslag te vertragen. In een wereld waar ongeveer de helft van het verzuim veroorzaakt wordt door stress en altijd ‘aan staan’, draagt klank bij aan een optimaal vitaliteitsbeleid.

Een voordeel van klank is dat deelnemers niet fysiek worden aangeraakt. De klankschalen doen het werk, niet de handen. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de beroepsbevolking niet aangeraakt wil worden. Voor deze groep is een klankmassage een goed alternatief voor bijvoorbeeld een stoelmassage.

Naast de mogelijke verzuimreductie kan klank de creativiteit stimuleren, focus bevorderen en productiviteit een boost geven. De klanken helpen om de hersenen op een andere golflengte te brengen, waardoor je letterlijk ruimte krijgt voor een andere manier van denken en ervaren.

Klaar om je team te helpen ontspannen, creatief te zijn en zich verbonden te voelen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze klanksessies en klankmassages en hoe ze kunnen bijdragen aan het welzijn en de prestaties van je team.

 

Werkgroep welzijn faciliteren

Als ervaren Agile Coach begrijp ik hoe cruciaal het welzijn van medewerkers is binnen een organisatie. Het stimuleren van tevredenheid en welzijn kan een enorme impact hebben op zowel de productiviteit als het algehele succes van een team en de organisatie als geheel.

Een werkgroep is speciaal samengesteld om gezamenlijk te onderzoeken welke concrete, gemakkelijke en toegankelijke stappen jullie als organisatie vandaag nog kunnen zetten om het welzijn van medewerkers te bevorderen. Deze acties hoeven niet per se veel middelen te kosten; het gaat juist om kleine dagelijkse gewoonten die een aanzienlijke impact kunnen hebben.

Hoewel dit soort acties misschien eenvoudig lijken, is de uitdaging vaak het creëren van een omgeving waarin medewerkers deze kleine stappen willen en kunnen zetten. Met mijn jarenlange ervaring als facilitator in het begeleiden van teams en organisaties in veranderingsprocessen, kan ik jullie ondersteunen bij het ontwikkelen van effectieve strategieën.

Zijn jullie klaar om commitment te tonen aan het verhogen van het welzijn van jullie medewerkers? Laten we vandaag nog contact hebben om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen en informatie

Voor alle abonnementsinformatie in de tabs geldt dat dit voorbeelden zijn. Je kunt ook kiezen voor alleen klank, alleen coaching, of alleen faciliteren van werkgroepen.

Afhankelijk van jullie wensen en organisatie grote kun je ‘klank’ lezen als:

 • Klanksessies, deze kunnen zitten of liggend plaatsvinden. Wanneer liggend hebben wij voldoende materialen voor 12 deelnemers per sessie. Zittend is het afhankelijk van het formaat van de ruimte en hoeveel (comfortabele) stoelen jullie zelf kunnen verzorgen. Klanksessies op kantoor zijn ideaal voor organisaties met met veel medewerkers, omdat de capaciteit ook groot is (96 deelnemers per dag).
 • Klankmassage (stoel of tafel). Werk jij voor een kleinere organisatie, dan kun je ook kiezen voor klank massage, hiervan is de capaciteit beperkter en de dienst zelf echt gericht op het individue. Klank massage heeft als voordeel dat mensen niet aangeraakt worden, wat voor veel medewerkers vaak toch een opstakel blijkt in de praktijk.

Als we kijken naar het gemiddelde deelnamepercentage aan vitaliteitsprogramma’s binnen Nederlandse bedrijven (30-35%), kun je het aantal medewerkers door 3 delen om het aantal deelnemers aan klanksessies te bepalen.

Grofweg kun je dan de volgende aantallen als richtlijn aanhouden:

 • Dagdeel klank = 4x tafelmassage, of 9x stoelmassage, of 48 deelnemers bij klanksessies
 • Dag klank = 8x tafelmassage, of 17x een stoelmassage, of 96 deelnemers bij klanksessies.
 • Coaching geldt dat een sessie 1 uur duurt, 4 sessies in een dagdeel en 8 in een dag.

Ervaring leert dat bij wekelijkse herhaling met dezelfde deelnemers, de verzuimreductie het hoogste is.

Maar het staat jullie vrij om bijvoorbeeld te kiezen voor één deelname per maand.

Klanksessies en klankmassages hebben bij onze klanten geleid tot een gemiddelde verzuimreductie van 2,1% onder de deelnemers, dit is met wekelijkse deelname.

Tijdens een kennismakingsgesprek (fysiek of online) of een demo op jullie locatie, bespreken we graag jullie exacte wensen. Daarna kunnen we een offerte op maat samenstellen.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Losse diensten

Klank

 • €450,- per dagdeel, op eigen locatie, 1 dienst. 
 • €360,- per dagdeel, bij Chillaxed, 1 dienst. 

Coaching

 • €360,- per dagdeel online
 • €450,- per dagdeel op locatie

Klank & Coaching pakket

€2197,- per maand, kan iedere maand aangepast en opgezegd worden. Dit abonnement is inclusief:

 • 1 dagdeel online coaching per maand;
 • 4 dagdelen klanksessies per maand op eigen gekozen locatie
 • 12 online klanksessies, 24/7 te beluisteren.

Totaal pakket

€2547,- per maand, dit abonnement kan iedere 3 maanden aangepast, of opgezegd worden. Dit abonnement is inclusief:

 • 1 dagdeel online coaching per maand;
 • 4 dagdelen klank per maand, 1 dienst;
 • 12 online klanksessies, 24/7 te beluisteren.
 • 1 dag werkgroep faciliteren per kwartaal

Losse diensten

Klank

 • €795,- per dag, 1 dienst, op eigen locatie
 • €625,- per dag, 1 dienst, bij Chillaxed

Coaching

 • €625,- per dag online
 • €795,- per dag op locatie

Klank & Coaching pakket

€3547,- per maand, kan iedere maand aangepast en opgezegd worden. Dit abonnement is inclusief:

 • 1 dag online coaching per maand;
 • 4 dagen klank per maand, 1 dienst;
 • 12 online klanksessies, 24/7 te beluisteren.

Totaal pakket

€4047,- per maand, dit abonnement kan iedere 3 maanden aangepast, of opgezegd worden. Dit abonnement is inclusief:

 • 1 dag online coaching per maand;
 • 4 dagen klank per maand, 1 dienst;
 • 12 online klanksessies, 24/7 te beluisteren.
 • 1 dag werkgroep faciliteren per kwartaal

Klank & Coaching pakket

€6447,- per maand, kan iedere maand aangepast en opgezegd worden. Dit abonnement is inclusief:

 • 2 dagen online coaching per maand.
 • 8 dagen klank per maand, 1 dienst.
 • 12 online klanksessies per maand, 24/7 te beluisteren.

Totaal pakket

€7067,- per maand, dit abonnement kan iedere 3 maanden aangepast, of opgezegd worden. Dit abonnement is inclusief:

 • 2 dagen online coaching per maand.
 • 8 dagen klank per maand, 1 dienst.
 • 12 online klanksessies per maand, 24/7 te beluisteren.
 • 1 dag werkgroep faciliteren per kwartaal

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Vraag direct een kennismaking of demo via de pagina aan. Of stel je vraag per mail aan info@chillaxed.nl.

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 80931928
BTW nummer: NL003428117B04