Chakradance™

Chakradance™: Dans je weg naar innerlijke harmonie

Ben jij op zoek naar een manier om je lichaam en ziel te verbinden en je innerlijke harmonie te vinden? Chakradance™ is jouw reis naar een beter leven.

Chakradance™ is geen gewone dans; het is een vorm van dansen die gericht is op het openen en balanceren van de zeven chakra’s. De chakra’s zijn energiecentra in het lichaam die verband houden met verschillende aspecten van ons welzijn, zoals onze fysieke gezondheid, onze emoties, onze gedachten en onze spirituele ontwikkeling.

De muziek resoneert met de trillingen van de chakra’s, en Chakradance™ herstelt de energie, waardoor levenslust ontvlamt. Dit holistische proces vergroot het gevoel van welbevinden, zowel fysiek als mentaal. Het opent de deuren naar een diepere beleving van het leven.

Chakradance™ is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Dans met gesloten ogen (of met een oogmasker op) bij gedempt licht en betreed de innerlijke landschappen van je chakra’s. Ieder chakra heeft zijn eigen lessen, betekenissen en verhalen, van instincten en vrijheid tot liefde, communicatie, intuïtie en spiritualiteit. Jij bent de vormgever van de dans, terwijl de dans jou vormt. Het is een warm welkom van je ziel, een (her)verbinding met je diepste zelf. Via Chakradance™ kun je genieten van de innerlijke harmonie en rust die ontstaat.

De voordelen van Chakradance™

N

Verbetering van het welzijn: Chakradance™ kan helpen om stress, angst en spanning te verminderen. Het kan ook een gevoel van vreugde, verbondenheid en geluk bevorderen

N

Versterking van het lichaam: Chakradance™ is een vorm van lichaamsbeweging die kan helpen om de spieren te versterken, de flexibiliteit te verbeteren en de bloedsomloop te stimuleren.

N

Ontwikkeling van de geest: Chakradance™ kan helpen om de focus en concentratie te verbeteren, de creativiteit te stimuleren en de intuïtie te ontwikkelen.

N

Spirituele groei: Chakradance™ kan een manier zijn om in contact te komen met je innerlijke zelf en je spirituele ontwikkeling te bevorderen.

Chakradance™ is een leuke en ontspannende manier om aan je welzijn te werken en om je spirituele ontwikkeling te bevorderen.

Chakradance™ workshops worden gegeven in een veilige groepsomgeving met maximaal 8 deelnemers. Tijdens een Chakradance™-workshop ervaar je:

 • Begeleide meditaties om je te verbinden met je innerlijke wereld
 • Dans op speciaal gecomponeerde muziek die elke chakra aanspreekt
 • Visualisatie om je inzichten te verdiepen
 • Het tekenen van een persoonlijke mandala om je ervaring te verwerken

Bij Chakradance™ draait het om wat jij voelt en ervaart. Er is geen oordeel of analyse, want de therapeutische kracht zit in de dans zelf. Het draait om voelen en ervaren.

Experience

De eerste avond van de Freedom cyclus, deze kun je als introductie los boeken. Waardoor je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met de kracht van Chakradance™. De avond duurt ongeveer 2 uur. Wanneer je na de experience besluit ook de rest van de cycle mee te willen doen, er er nog plek is, krijg je de kosten van de experience terug. 

Freedom Cycle

De 9-weken Chakradance™ cyclus omvat workshops van ongeveer 2 uur per keer, elke week staat een andere chakra centraal om een diepere heling en harmonie van lichaam en geest te bevorderen. Elke workshop omvat een meditatie, een losmaakoefening, het dansen op ritmische muziek en wordt afgesloten met het tekenen van een mandala. Voor Chakradance™ zijn danservaring of tekenkunsten niet nodig!

 

Huisregels

Blote voeten en schoenen zijn niet toegestaan in de praktijkruimte. Neem (extra) sokken of sloffen mee.

Bij ziekte, hevige verkoudhied, etc. is deelname niet toegestaan.

Kun je een keer een les niet meedansen, is er de mogelijk om die Chakra in een volgende cyclus alsnog zonder extra kosten mee te dansen (op basis van beschikbaarheid).

Tijden

19:00u Binnenlopen, tijd voor koffie/thee
19:15u Starten met Chakradance
20:45u Naar huis

Bereikbaarheid Chillaxed
 • Praktijk is op de 1e etage, alleen bereikbaar per trap.
 • Het is vrij parkeren, wanneer voor de deur geen plek is, kan er in de naastgelegen straat geparkeerd worden.
 • Bushalte is ongeveer 10 minuten lopen
 • Voor uitgebreide route informatie, kijk op de contactpagina

  Voorbeelden van hoe Chakradance™ kan helpen, zijn:

  • Het wortelchakra (rood): Dit chakra is verbonden met onze basisbehoeften, zoals voedsel, onderdak en veiligheid. Chakradance™ kan helpen om ons geaard te voelen en ons te verbinden met onze fysieke lichaam.
  • Het sacraal chakra (oranje): Dit chakra is verbonden met onze creativiteit, seksualiteit en relaties. Chakradance™ kan helpen om ons te openen voor nieuwe ervaringen en om onze relaties te verbeteren.
  • Het zonnevlechtchakra (geel): Dit chakra is verbonden met onze zelfvertrouwen, onze wilskracht en onze autonomie. Chakradance™ kan helpen om ons zelfvertrouwen te vergroten en om onze doelen te bereiken.
  • Het hartchakra (groen): Dit chakra is verbonden met onze liefde, onze compassie en onze verbondenheid met anderen. Chakradance™ kan helpen om ons hart te openen en om meer liefde en verbinding in ons leven te brengen.
  • Het keelchakra (blauw): Dit chakra is verbonden met onze communicatie, onze creativiteit en onze expressie. Chakradance™ kan helpen om onze communicatie te verbeteren en om onszelf meer te uiten.
  • Het derde oogchakra (indigo): Dit chakra is verbonden met onze intuïtie, onze wijsheid en onze innerlijke visie. Chakradance™ kan helpen om onze intuïtie te ontwikkelen en om ons meer bewust te worden van ons innerlijke weten.
  • Het kruinchakra (paars): Dit chakra is verbonden met onze spirituele verbondenheid, onze openheid en onze verbinding met het universum. Chakradance™ kan helpen om onze spirituele ontwikkeling te bevorderen en om ons meer verbonden te voelen met iets groters dan onszelf.

  Chillaxed

  Adres

  Kolkweg 20 04
  8243PN Lelystad

  Schrijf je in

  Via de boekingsmodule kun je direct reserveren. Voor vragen mail naar info@chillaxed.nl of vul het contact formulier in