Over mij

 

Wie ben ik?

Op mijn 13e kwam er een natuurreligie op mijn pad. Het idee van onderlinge verbondenheid en de balans die overal aanwezig is in de natuur (dag/nacht, zon/maan, water/vuur, koud/warm) sprak me erg aan. Sinds die tijd ben ik bezig met wat je alternatieve (genees)wijze kunt noemen. En hoewel het tegenwoordig het echt onderdeel uitmaakt van mijn manier van leven, door onder andere klank en energiewerk, maar ook door het gebruik van kruiden, kleuren, olieën. Is het niet zo dat ik sinds mijn 13e daar continue mee bezig ben geweest. Er zijn jaren geweest dat ik het toch ineens niet meer zo passend vond, om een paar jaar later toch weer door een deur te stappen, waarbij het weer voor mijn neus stond en goed voelde. 

Dus ja alles bij elkaar ben ik al ruim 25 jaar in de weer met klank, kruiden, oliën, mineralen, kristallen, kleuren en andere natuurlijke remedies. Het heeft ook de ‘plant teachers’ waaronder cacao op mijn pad gebracht. Maar het echte actieve gebruik en beoefenen, zal meer richting de 10 tot 15 jaar verdeeld over ruim 25 jaar zijn. 

In 2008 woonde ik op Lowlands mijn eerste klankconcert bij. Ik had geen idee wat het was, maar er waren geen optredens die ik wilde zien, dus toen iemand bij de ingang van de yurt vroeg of ik wilde deelnemen, dacht ik: waarom niet? Daar lag ik, in een yurt, 30 minuten lang in een oase van rust, te midden van een festival met meer dan 60.000 bezoekers, omringd door muziek, geschreeuw en chaos. Het leek alsof Lowlands helemaal niet bestond. Ik was verkocht en mijn zoektocht naar mijn eigen klankschalen, gongs, chimes, drums, enzovoort begon en is sindsdien alleen maar gegroeid.

Voordat het allemaal (te) zweverig voor je wordt, in 2004 heb ik een opleiding aan de hotelschool afgerond, gevolgd door een bachelor van 1 jaar in de VS. Sinds 2010 werk ik als testcoördinator en agile coach, waarbij ik gespecialiseerd ben in de kwaliteitsaspecten van kunstmatige intelligentie. Tegenwoordig staat ICT wel op een laag pitje, maar af en toe geef ik nog een training over AI of agile werken. In vakantie periodes, wanneer het wat rustiger is zeg maar, neem ik ook nog wel eens tijdelijke opdrachten aan als agile coach, gewoon voor de leuk omdat het kan. Al met al denk ik dat mijn wetenschappelijke nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden een mooie balans bieden voor mijn spiritualiteit.

Missie en visie

In de kern zijn mensen allemaal mooie wezens, met dromen, doelen en vol goede intenties. Tegelijkertijd leven we in een binaire wereld, waar alles zwart of wit is, goed of fout, recht of krom. Door deze dagelijkse tweestrijd leven veel mensen met negatieve overtuigingen, over hen zelf, anderen, de maatschappij ende wereld in het algemeen. Zijn ze minder gelukkig en vitaal dan ze kunnen zijn. 

Met Chillaxed is het mijn doel om organisaties te helpen bij het creëren van een gezonde en gelukkige werkomgeving.

En individuen te helpen om hun vitaalste, gezondste en gelukkigste versie van zichzelf weer te vinden. 

Ik geloof sterk in een holistische benadering van welzijn en bied een breed scala aan diensten aan die zijn ontworpen om te ondersteunen bij elke stap van je reis.

Marielle van der Sluys

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.