Klank fragmenten

Op deze pagina worden vind je verschillende geluidsfragmenten van klankschalen en anderen instrumenten. Dit kunnen (deel)opnames van eigen klanksessies zijn, maar ook video’s of audio van anderen. De fragmenten variëren van een paar minuten tot 25 minuten. 

Voor alle fragmenten met klankschalen geldt dat je deze het beste kunt beluisteren met een koptelefoon. 

Een klanksessie van ongeveer 14 minuten, precies genoeg om even lekker te ontspannen tijdens een kop koffie of thee. Vergeet je koptelefoon niet te gebruiken.

 

Wist je dat een wekelijkse klanksessies stress gerelateerde klachten tot wel 70% kunnen verminderen?

En dat klanksessies 3 tot 5x effectiever zijn in ontspanning voor onze hersenen in vergelijking met een gewone meditatie?

Een klanksessie van 24 minuten, met een korte introductie. Precies lang genoeg voor tijdens de lunch, of om mee in slaap te vallen. 

Wist je dat oganisaties die voor een periode van minimaal 6 maanden onze wekelijkse klanksessies voor hun medewerkers inzetten, ze een gemiddelde afname van 2% in verzuim zien.

Wil jouw organisatie ook profiteren van voordelen van klanksessies? Kijk voor meer informatie, of voor het aanvragen van een vrijblijvende demo klanksessie op locatie op onze klanksessie pagina.

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.