Nieuwsbrief januari 2024

Welkom in de maand januari, het officiële begin van 2024. 

De maand januari

In januari ontwaakt de wereld in een sprankelend wit kleed, terwijl de koude lucht knisperend fris aanvoelt. Een nieuw jaar begint met beloftes van verse kansen en onontdekte avonturen. De dagen mogen dan kort zijn, maar de hoop op een nieuw begin straalt helderder dan ooit.

Tijd voor nieuwe doelen?

Neem de tijd om stil te staan bij wat er vorig jaar is gebeurd, wat je los mag laten, welke successen je hebt behaald. En denk na over wat je wilt bereiken in het nieuwe jaar, welke successen je wilt kunnen vieren. En weet dat ieder doel aanpasbaar is. Je hoeft niet groots te beginnen, alles begint met één enkele stap. 

Veel mensen beginnen in januari weer vol goede moet met een gezondheidsregime. Ze stoffen hun abonnement voor de sportschool af en gaan weer eens, beginnen met een nieuw dieet, of een combinatie van beide. Maar veranderingen kun je het beste klein beginnen. Kijk eens of de 2 minuten regel iets voor je kan betekenen? Als je iedere dag 2 minuten iets doet, of iets laat, dan is dat een super prestatie. Bijvoorbeeld je wilt meer bewegen, begin met iedere dag 2 minuten wandelen, na die 2 minuten is het voldoende en mag je in theorie stoppen en jezelf feliciteren met het behalen van je doel. De praktijk zal je laten zien dat als je eenmaal die 2 minuten hebt gelopen, dat je meestal verder zult lopen, want wat is nu 2 minuten?

Geboortesteen

De geboortesteen van januari is de granaat. De granaat staat voor passie, liefde en bescherming. Het is de geboortemaand van de Steenbok en de Waterman. Steenbokken zijn ambitieus, verantwoordelijk en doelgericht. Watermannen zijn onafhankelijk, intelligent en vooruitstrevend. In de Chinese astrologie is januari de maand van de rat. Ratten zijn intelligent, nieuwsgierig en sociaal.

Agenda,  activiteiten en updates

Klanksessies: iedere woensdag en zondag om 19:30 uur.

Cacao ceremonies: Januari is volgeboekt, maar op zaterdag 24 februari is er nog plek. 

Chakradance Freedom cycle: 

Vanaf 29 februari begint de eerste officiële Chakradance cycle. Deze duurt 9 weken en is iedere week op hetzelfde tijdstip. Inschrijven kan nu al via de website

Workshop kristallen klankschalen: 

Op 2 maart vind de volgende workshop kristallen klankschalen plaats. Hierin leer je alles over de werking en achtergrond van deze unieke schalen en ga je zelf oefenen met het bespelen van kristallen klankschalen. Na afloop is er ook mogelijkheid om een eigen set uit te kiezen, mocht je schalen voor thuis aan willen schaffen. Je kunt je nu inschrijven via de website.

Website aanpassingen:

De manier van reserveren is aangepast, je kunt nog steeds direct via de website reserveren en betalen. Maar omdat we nu pakketten en abonnementen aanbieden zijn de events aangepast naar afspraken. Dit betekend dat er geen losse kalender meer op iedere pagina staat, maar een ‘reserveren’ knop. Zodra je op deze knop klikt kun je de dienst selecteren en krijg je alle beschikbare datums te zien.

Ook nieuw is toegang tot je eigen reserveringen via de online omgeving. Nadat je een reservering hebt gemaakt, krijg je toegang tot je eigen omgeving. Hierin kun je jouw reserveringen bekijken, verzetten, annuleren etc. Wanneer je een pakket of abonnement hebt gekocht, kun je via deze online omgeving ook nieuwe datums binnen je pakket of abonnement reserveren. Je kunt maximaal 3 maanden vooruit reserveren.  

Heb je vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief, of suggesties ter verbetering, hoor ik het graag van je.