Soundhealing

Een massage waarbij verschillende instrumenten op en rond het lichaam worden geplaatst. Gericht op het losmaken van (energetische) blokkades.

Soundhealing of Energetic SoundTouch is een boeiende therapie die klank en trilling gebruikt om zowel lichaam als geest te beïnvloeden. Deze aanpak staat bekend om zijn diepgaande ontspanning en het stimuleren van verschillende aspecten van ons welzijn, zowel fysiek als mentaal.

De effecten van Soundhealing zijn merkbaar in je emoties, je fysieke gesteldheid en je energetische lichaam. Door de kracht van klank, resonantie in de aura, chakra’s, meridianen en reflexpunten ontstaat er een holistisch therapeutisch effect op alle aspecten van jou als mens.

Bij deze behandeling maken we gebruik van verschillende klankschalen, zowel kristallen als metalen, evenals stemvorken. Belangrijk is dat elke sessie op maat wordt gemaakt, afgestemd op jouw specifieke wensen en klachten.

De voordelen van Soundhealing kunnen variëren van persoon tot persoon. Over het algemeen brengt de trilling diepgaande verlichting voor zowel lichaam als geest. Het verbetert de circulatie van energie, bevordert diepe ontspanning en herstelt snel evenwicht in de energiebanen.

Enkele andere positieve effecten kunnen zijn:

 • Vermindering van pijn, met name gewrichtspijn.
 • Ontspanning van gespannen spieren.
 • Een sterker contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie.
 • Activering en ondersteuning van je zelfgenezend vermogen.
 • Lichamelijke en geestelijke ontspanning, wat leidt tot meer harmonie tussen denken en voelen.
 • Verbeterde energiebalans.
 • Het opheffen van blokkades in de aura, chakra’s en ziel.

Ook op emotioneel niveau heeft deze therapie diverse effecten. Over het algemeen zul je je na de behandeling(en) energieker voelen, positiever, vol vertrouwen, ontspannen, met een rustige geest en stevig met beide benen op de grond. Het brengt je weer in contact met je kern, met je ware zelf.

Waarom soundhealing:

N

Maakt een diepe ontspanning mogelijk omdat klank het oorspronkelijke vertrouwen van mensen aanspreekt en daardoor de bereidheid schept om los te laten

N

Harmoniseert iedere afzonderlijke lichaamscel zacht door klanken

N

Kan de gezondheid bevorderen, de lichaamswaarneming verbeteren en het herkennen en het gebruiken van de eigen hulpbronnen ondersteunen

N

Maakt positieve beïnvloeding van zelfbewustzijn, creativiteit en scheppingskracht mogelijk

N

Even ontspannen, tot rust komen, niet hoeven vechten, niets hoeven doen het eenvoudig laten gebeuren

N

Iets moois beleven, een nieuwe ervaring opdoen

De wereld is gemaakt uit klank, alles heeft een eigen frequentie een eigen trilling.

Soundhealing

Een soundhealing sessie duurt 90 minuten. Hierbij zijn de tijden indicatief, het kan gebeuren dat het iets uitloopt, of iets eerder klaar is, maar dat zal nooit meer dan 10 minuten zijn.

Zowel bij een klankmassage als bij een soundhealing ben je volledig gekleed. Draag geen sieraden, truien of vesten met ritsen of grote knopen, dit geeft geen prettig gehoor als een klankschaal of stemvork hier op staat.

Kosten

€ 125 – voor 90 minuten

Bereikbaarheid
 • De massageruimte is alleen via een trap (1e etage) toegankelijk.
 • Er is geen wachtruimte, het is daarom niet nodig ruim voor aanvang van een massage aanwezig te zijn. Maximaal 5 minuten vooraf is echt vroeg genoeg.
 • Parkeren van voor de deur, wanneer daar geen plek meer is, kun je overal op het industrieterrein vrij parkeren langs de wegen.
 • Google geeft de locatie helaas niet goed weer, kijk op onze eigen contact pagina voor de correcte locatie en route.

“Stilte is niet de afwezigheid van geluid. Silte is de diepste klank.”

– Tao Meng

“Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.”

– Plato

“Geef aandacht en zoek de stilte. Dat is grootste luxe van vandaag.”

– onbekend

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.