Klanksessie

Investeer vandaag nog in je welzijn en geniet van de helende kracht van klanksessies.

Wat is een klanksessie?

Ervaar diepe ontspanning met onze klanksessie, waarbij een scala aan instrumenten wordt ingezet om een helende sfeer te creëren. Ontspan comfortabel op een matras terwijl rustgevende klanken je stress doen verdwijnen. Deze ervaring is bijzonder heilzaam voor mensen met een hectisch leven, omdat klank krachtige effecten heeft op zowel lichaam als geest, en al decennialang wordt erkend voor welzijn.

Wereldwijd worden klanken van gongs en klankschalen ingezet ter ondersteuning van genezingsprocessen en meditatie. Ze hebben de unieke capaciteit om hersengolven te beïnvloeden, van bèta, gamma en alfa naar theta & delta te leiden. Klank brengt rust in zowel geest als lichaam, en optimaliseert het natuurlijke herstellingsvermogen.

Tijdens onze klanksessies worden verschillende instrumenten gebruikt, waaronder klankschalen, windchimes, oceandrums, gongs, kalimbas, cascabels, tingsha’s en nog veel meer. Een typische sessie duurt 45 minuten, exclusief tijd voor binnenkomst en nagenieten. Reserveer daarom ongeveer 60 tot 75 minuten in je agenda om volledig te kunnen genieten van deze unieke ervaring.

Abonnementen

Net als bij Yoga, de sportschool en meditatie, geldt ook voor klank dat je de voordelen pas echt ervaart als je het regelmatig doet. Wekelijkse klanksessies kunnen helpen om stress gerelateerde klachten tot wel 70% te verminderen.

Met ons abonnementssysteem bieden we een voordelige oplossing voor regelmatige ontspanning. Kies de frequentie die het beste bij jou past: tweemaandelijks of wekelijks. Hoe vaker je komt ontspannen, hoe voordeliger het in verhouding wordt! Kies je bijvoorbeeld voor het wekelijkse klanksessie-abonnement, betaal je slechts €13,50 per klanksessie, waar je voor een enkele reservering €17,50 betaald.

Losse sessie

Natuurlijk kan het ook heel fijn zijn om gewoon eenmalig eens te ontspannen. Of als leuke activiteit samen met iemand anders.

Het is daarom ook mogelijk om te kiezen voor een losse reservering. Hierbij geldt een tarief van €17,50 per persoon.

Reserveren

Voor een eenmalige reservering van een losse klanksessie, staan de datums en tijden onderaan deze pagina. Klik op een van de datums en je kunt direct een reservering maken. 

Voor de abonnementen geldt dat je bij de aanschaf van je abonnement reserveringen kunt maken (hoeft niet). Je krijgt na aankoop een bevestiging met een link naar je persoonlijke omgeving. In deze omgeving kun bestaande reserveringen aanpassen en nieuwe reserveringen maken. 

Bergkristal

 • 24 (tweemaandelijkse) Klanksessies

Rozenkwarts

 • Wekelijkse klanksessies
 • Chillaxed is 4 weken per jaar gesloten, hierin kun je geen sessies plannan.

Turkoois

 • Wekelijkse klanksessies
 • 3 Cacao ceremonies
 • Chillaxed is 4 weken per jaar gesloten, hierin kun je geen sessies plannan.

Voorwaarden abonnementen

Alle abonnementen hebben een looptijd van één jaar en zijn tussentijds niet opzegbaar. Abonnementen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Ieder abonnement heeft een looptijd van één jaar, binnen dit jaar ben je vrij om de sessies in te plannen zoals het jou uitkomt. Of je nu kiest voor 1 sessie per maand, of 3 in een week. Sessies waar je geen gebruik van hebt gemaakt aan het einde van het loopjaar vervallen. Je hebt geen recht op restitutie.

Er wordt altijd gezorgd dat er voldoende capaciteit is ten opzichte van het aantal lopende abonnementen, er geldt wel voor iedere sessie vol = vol. Wacht daarom niet tot de laatste 2 maanden van je abonnement met het inplannen van je sessies, maar gebruik ze verspreidt over het jaar.

Voor alle abonnement geldt dat je bij aanschaf de eerste termijn direct betaald, voor de overige termijnen wordt er iedere maand, rond de 1e van de maand een factuur verzonden. Betaald je de factuur niet, of te laat, dan vervalt je recht op deelname.

 

Abonnementen

Klanksessies binnen het abonnement zijn op dit moment te reserveren op de volgende dagen en tijden:

Woensdag 19:30u – 20:30u
Vrijdag 16:30 – 17:30u
Zondag 19:30u – 20:30u

Wanneer er voldoende behoefte is, kan er een andere dag of tijd worden toegevoegd. Stuur hiervoor een mail naar info@chillaxed.nl met de gewenste dag en tijd, dag kan er gekeken worden of dit past in de planning.

Losse sessies

Zijn 1 keer per maand op woensdag- of zondagavond.

Huisregels:

 • Inloop start 10 minuten voor de aanvangstijd.
 • Sokken zijn verplicht in de praktijkruimte. Met blote voeten of schoenen kun je niet deelnemen. (Anti-slip sokken raden we af, omdat dit de klank tegenhoud).
 • Tijden zijn indicatief, het kan zijn dat we iets eerder stoppen, of juist iets uitlopen.
 • Je kunt een handdoek mee nemen om op te liggen. Dekens, kussens en oogmaskers worden na iedere sessie gewassen, de matrasjes maar 1x per maand.

Toegankelijk- en bereikbaarheid:

 • De praktijk is gelegen op de 1e etage en alleen per trap bereikbaar.
 • De toilet bevind zich op de begane grond.
 • Parkeren kan voor de deur en is gratis, wanneer er geen plek voor de deur is, geldt overal in de buurt vrij parkeren.
 • Voor informatie over OV kijk op de contactpagina, de bushalte is ongeveer 10 minuten lopen.

We helpen je graag om een unieke ervaring te creëren voor jou en je gezelschap.

Overweeg je een klanksessie te organiseren voor jouw eigen groep? Bij ons ben je aan het juiste adres! We kunnen groepen tot 10 personen verwelkomen op onze locatie, voor een vaste prijs van €175,- inclusief btw, ongeacht de groepsgrootte.

Als je de voorkeur geeft aan een klanksessie op een locatie van jouw keuze, is dat natuurlijk mogelijk. De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de afstand, het aantal personen en de aanwezigheid van faciliteiten (zoals bedjes, kussens, etc.).

Om een privé-sessie te reserveren, neem je contact op via het contactformulier of stuur je een e-mail naar info@chillaxed.nl. Geef daarbij aan waar je de klanksessie wilt laten plaatsvinden en voor hoeveel personen.

We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een unieke en ontspannende ervaring.

5 Voordelen van klanksessies

N

Stress reductie

N

Meer balans tussen lichaam en geest

N

Verbetering van concentratievermogen

N

Versterkt het zelf herstellend vermogen van het lichaam

N

Diepe ontspanning

Reserveer een eenmalige klanksessie

“Stilte is niet de afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank.”

– Tao Meng

“Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.”

– Plato

“Geef aandacht en zoek de stilte. Dat is de grootste luxe van vandaag.”

– onbekend

Tarieven klanksessies

Individueel € 17,50 per persoon
Groepen tot 10 personen €175,-
Eigen gekozen locatie tot 12 personen €299,-

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.