Klank

The universe doesn’t speak English, it speaks frequency. Listening to sounds brings you healing energy.

Klanksessie

Klanken brengen je terug bij jezelf, ze geven je meer contact met je eigen gevoelens en intuïtie. Met klanken van onder andere klankschalen, gongs, oceandrums, windchimes en ratels word je meegenomen op een reis van ontspanning, loslaten en innerlijke rust. 

Vanaf €30,- per maand voor een abonnement, of €17,50 voor een losse sessie

Klankmassage

Klankmassage is een ontspanningsmethode waarbij klankschalen rond en op je lichaam staan. Door zacht aanslaan komen de klankschalen in trilling. Met een rijkdom aan frequenties en zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen van het lichaam.

Vanaf € 45,-

Soundhealing

Een ontspanningsmethode voor het verminderen van stress, ontspanning en balans van het lichaam. De klank stuurt helende geluidsgolven door het energieveld, de aura, de meridianen en ons lichaam. Tijdens een Soundhealing sessie kunnen verschillende klankinstrumenten en energietechnieken worden ingezet, dit is afhankelijk van de behoefte op dat moment.

Vanaf € 125,-

Holistische aanpak

Ieder mens is een systeem van eenheid, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Het één kan niet zonder het ander en een verandering op één niveau beïnvloedt alle andere niveaus. 

Bij Chillaxed geloven we in een holistische aanpak, waarbij we naar het geheel van mens-zijn kijken. Hoewel alle diensten los van elkaar staan en ook los kunnen worden geboekt, zijn ze ook complementair inzetbaar.

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.