Klankschalen

The universe doesn’t speak English, it speaks frequency. Listening to sounds brings you healing energy.

Klanksessie

Klanken brengen je terug bij jezelf, ze geven je meer contact met je eigen gevoelens en intuïtie. Met klanken van onder andere klankschalen, gongs, oceandrums, windchimes en ratels word je meegenomen op een reis van ontspanning, loslaten en innerlijke rust. 

Vanaf €30,- per maand voor een abonnement, of €17,50 voor een losse sessie

XL sessies van 2,5 uur vanaf €45,-

Privé klanksessies

Een ontspannende klanksessie met jullie eigen groep. Er is keuze uit de reguliere klanksessie van een uur. Of de XL klanksessie van 2,5 uur. 

Vanaf €97,- voor een reguliere klanksessie.

Vanaf €225,- voor een XL sessie van 2,5

Klankmassage

Klankmassage is een ontspanningsmethode waarbij klankschalen rond en op je lichaam staan. Door zacht aanslaan komen de klankschalen in trilling. Met een rijkdom aan frequenties en zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen van het lichaam.

Vanaf € 39,-

Holistische aanpak

Ieder mens is een systeem van eenheid, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Het één kan niet zonder het ander en een verandering op één niveau beïnvloedt alle andere niveaus. 

Bij Chillaxed geloven we in een holistische aanpak, waarbij we naar het geheel van mens-zijn kijken. Hoewel alle diensten los van elkaar staan en ook los kunnen worden geboekt, zijn ze ook complementair inzetbaar.

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.