Nieuwsbrief juni 2024

Welkom in de zonnige maand juni! De zomer staat voor de deur en er is volop reden om te genieten van de langere dagen en warmere temperaturen.

Natuur en seizoenen:

Juni markeert het begin van de zomer op het noordelijk halfrond, een seizoen van overvloed en groei. De dagen zijn op hun langst, met de zon die stralend hoog aan de hemel staat. Het is een perfecte tijd om buiten te zijn, te genieten van de natuur en de bloeiende bloemen en bomen te bewonderen.

Feestdagen en bijzondere dagen:

In juni vieren we enkele bijzondere dagen. Vaderdag valt in veel landen op de derde zondag van juni, een speciale dag om vaders te eren en te waarderen voor hun liefde en steun.

Op 21 juni vieren we de zomerzonnewende, de langste dag van het jaar. Deze dag wordt in verschillende culturen gevierd als een moment van vreugde en dankbaarheid voor het licht en de warmte van de zon.

Daarnaast is juni ook de maand waarin veel mensen over de hele wereld Pride Month vieren, een tijd om de LGBTQ+ gemeenschap te erkennen en te ondersteunen.

Geboortesteen:

De geboortesteen van juni is de parel, een symbool van zuiverheid, wijsheid en integriteit. Pareljuwelen zijn elegant en tijdloos, perfect om te dragen bij speciale gelegenheden of gewoon om jezelf te verwennen.

Gezonde gewoonten:

Juni is een uitstekende maand om gezonde gewoonten op te pakken. Met het mooie weer is het een ideale tijd om buiten actief te zijn. Ga wandelen, fietsen of zwemmen om te profiteren van de lange zomerdagen. Vergeet niet om voldoende water te drinken, vooral op warme dagen, en geniet van seizoensgebonden groenten en fruit die nu in overvloed beschikbaar zijn.

Neem ook tijd voor ontspanning en zelfzorg. Of het nu gaat om een picknick in het park, een middag lezen in de zon of gewoon genieten van een rustig moment in de natuur, zorg ervoor dat je tijd maakt om te ontspannen en te genieten.

Laten we bovenal genieten van alles wat deze heerlijke zomermaand te bieden heeft!

Activiteiten, agenda en updates:

Klanksessies

XL klanksessie: De volgende XL klanksessie is zondag 30 juni om 10u, de ideale kans om ontspannen aan je vakantie te beginnen.

Workshops 2024

Basis workshop klankschalen (1 dag): zaterdag 15 juni (vol), vrijdag 27 september en zaterdag 14 december.

Workshop kristallen klankschalen (1 dag): vrijdag 23 augustus (nog 3 plaatsen) en zaterdag 30 november.

Workshop klanksessies (1 dag): zaterdag 19 oktober en zondag 1 december.

Ander nieuws

Vanaf juli zal de nieuwsbrief niet meer via email verzonden worden. Nieuws, updates en leuke weetjes over de maand zijn dan alleen nog op de website en via LinkedIn te volgen.

De rest van het jaar zal er steeds meer focus op het gebruik van frequenties ter ondersteuning van gezondheid komen. Langzaam aan groeit de mooie collectie aan frequentie apparatuur in de praktijk, waardoor het ook steeds makkelijker wordt om hier gerichte behandelingen mee te geven. Hou de website en LinkedIn in de gaten voor updates hierover. 

Maak er weer een mooie, liefdevolle, gezonde en vitale maand van!

Liefs Mariëlle

 

P.S. Heb je vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief, of suggesties ter verbetering, hoor ik het graag van je.