Chillaxed 

Jou meest gezonde en vitaalste zelf. Dat is waar we bij Chillaxed naar streven, met ondersteuning van onder andere coaching, klank & cacao. 

Onze diensten

Klank

Klank is een krachtige manier om je gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Klanken brengen je terug bij jezelf, ze geven je meer contact met je eigen gevoelens en intuïtie. Ze bieden ontspanning, versterken het zelfhelend vermogen en verbeteren de slaap. Bij Chillaxed bieden we klank in verschillende vormen aan.

 • Klanksessies: pure ontspanning met behulp van verschillende klankinstrumenten. Beschikbaar als losse sessie voor €17,50. In abonnementsvorm vanaf €30,- per maand.
 • Klankmassage: een ontspannende behandeling waarbij klankschalen op het geklede lichaam worden geplaatst. Vanaf €45 voor een deelmassage en €89 voor een volledige massage.
 • Soundhealing: een holistische therapie die gebruik maakt van klanken en energetische methoden om het lichaam en de geest te helen. Voor €125,- per sessie.

Meer informatie

Wil je meer weten over de kracht van klank? Kies voor een van de onderstaande opties. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Cacao

Cacao is een krachtig plantmedicijn wat helpt om te ontspannen, te verbinden en te helen. Cacao helpt je om vanuit het hoofd in het lichaam te zakken, te gronden en tegelijkertijd te openen voor de universele energie van liefde.

 • Cacao ceremonie: Met de energie van nieuwe of volle maand, helpen cacao ceremonies je om te verbinden met de kern van wie jij bent. Een ceremonie wordt gehouden in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Kosten zijn €45,- per persoon. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de kracht van cacao? Kijk op de cacao pagina voor meer informatie. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Workshops

Bij Chillaxed geven we verschillende workshops. Sommige zijn echt gericht op iets leren, maar er zijn ook workshops zoals Chakradance en Munay-ki, die op persoonlijke ontwikkeling gericht zijn. Na afloop van workshops is er altijd de gelegenheid om klankinstrumenten en toebehoren aan te schaffen. 

Persoonlijke ontwikkeling

 • Chakradance: Chakradance is een holistische dansvorm die lichaam en geest met elkaar verbindt. De dans helpt om de zeven energiecentra te openen en te balanceren, om stress te verminderen, je creativiteit te stimuleren, je innerlijke wijsheid te openen en onbewuste trauma’s te verwerken. Je kunt kiezen uit een Experience (1 avond) voor €45,- of de volledige reis van 9 weken voor €379,-
 • Munay-ki: Munay-ki is een traditionele Inca-ritueel dat een diepe transformatie teweegbrengt. De inwijdingen helpen om het hart te openen, de geest te verhelderen en de ziel te verbinden met de bron. De inwijdingen worden gegeven verdeeld over 6 dagdelen voor €399,-

Kennisdeling: 

Voor alle onderstaande workshops geldt dat ze gedeeltelijk uit theorie bestaan, maar ook veel oefenen. Want door te doen leer je over hoe je een andere klank kunt laten horen, de invloed van kloppers, de technieken etc. Heb je een workshop gevolgd, maar wil je deze nog een keer herhalen? Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kun je in de dagen voor de workshop een mail sturen, de kosten om te herhalen zijn €25,- per dag.

 • Workshop kristallen klankschalen: hierin leer je alles wat je nodig hebt om kristallen klankschalen te bespelen. Daarnaast krijg je ook basis informatie over de chakra’s en welke schaal met welke chakra resoneert. De workshop duurt 1 dag en kost €169,-
 • Workshop basis klankschalen: hierin leer je een basis over klankschalen. Zoals verschillende soorten schalen, technieken, gebruik van kloppers, contra-indicaties etc. De workshop is 2 dagen en kost €299,-
 • Workshop Klanksessies: altijd al zelf willen leren om een klanksessie te geven? In deze workshop leer je de opbouw en structuur van een sessie. Welke instrumenten je kunt gebruiken en hier kun je ook ervaring mee opdoen. De workshop duurt 1 dag en kost €169,-

   Meer informatie

   Wil je meer weten, of je aanmelden voor een van onze workshops? Kies voor een van de onderstaande opties. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

   Chillaxed

   Adres

   Kolkweg 20 04
   8243PN Lelystad

   Vragen | Contact

   Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.