Chillaxed 

De meeste gezonde en vitaalste versie van jezelf. Dat is waar we bij Chillaxed naar streven, met ondersteuning van klank & cacao. 

Onze diensten

Klank

Klank is een krachtige manier om je gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Klanken brengen je terug bij jezelf, ze geven je meer contact met je eigen gevoelens en intuïtie. Ze bieden ontspanning, versterken het zelfhelend vermogen en verbeteren de slaap. Bij Chillaxed bieden we klank in verschillende vormen aan.

 • Klanksessies: pure ontspanning met behulp van verschillende klankinstrumenten. Je ligt comfortabel op een matras. Op 3 mei is nog eenmalig een losse klanksessie. Daarna worden klanksessies alleen nog als abonnement van 1x, 2x of 4x per maand aangeboden. Een klanksessie wordt gehouden in groepen van maximaal 10 personen. 
 • XL klanksessies: extra lange klanksessies van 2,5 uur. Je kunt iedere laatste zondag van de maand aansluiten bij een XL klanksessie. Deze klanksessies worden gehouden in groepen van minimaal 3 tot maximaal 8 personen. 
 • Klankmassage: een ontspannende behandeling waarbij klankschalen op het geklede lichaam worden geplaatst en de trilling van de klankschalen op celniveau je lichaam masseren. Massages zijn individueel en niet voor meedere personen tegelijk te reserveren.

Meer informatie

Wil je meer weten over de kracht van klank? Kies voor een van de onderstaande opties. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Cacao

Cacao is een krachtig plantmedicijn wat helpt om te ontspannen, te verbinden en te helen. Cacao helpt je om vanuit het hoofd in het lichaam te zakken, te gronden en tegelijkertijd te openen voor de universele energie van liefde.

 • Cacao ceremonie: Met de energie van nieuwe of volle maand, helpen cacao ceremonies je om te verbinden met de kern van wie jij bent. Een ceremonie wordt gehouden in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de kracht van cacao? Kijk op de cacao pagina voor meer informatie. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Workshops

Bij Chillaxed geven we verschillende workshops. Sommige zijn echt gericht op iets leren, maar er zijn ook workshops zoals Chakradance en Munay-ki, die op persoonlijke ontwikkeling gericht zijn. Na afloop van workshops is er altijd de gelegenheid om klankinstrumenten en toebehoren aan te schaffen.

Persoonlijke ontwikkeling

 • Chakradance: Chakradance is een holistische dansvorm die lichaam en geest met elkaar verbindt. De dans helpt om de zeven energiecentra te openen en te balanceren, om stress te verminderen, je creativiteit te stimuleren, je innerlijke wijsheid te openen en onbewuste trauma’s te verwerken. 

Kennisdeling: 

 • Workshop kristallen klankschalen: Leer de basis voor het bespelen en behandelingen geven met kristallen klankschalen. Je krijgt alle informatie en technieken die je nodig hebt, maar na de workshop begint het pas, want alleen door te oefenen leer je echt hoe je kristallen klankschalen optimaal kunt benutten.
 • Workshop basis klankschalen: Leer de basis van klankschalen, de verschillende soorten klankschalen, technieken, gebruik van kloppers, contra-indicaties etc. Ook hier geldt je krijgt alle informatie en technieken die je nodig hebt, maar door te oefenen tijdens en vooral ook na de workshop krijg je het pas echt in de vingers. 
 • Workshop Klanksessies: Altijd al zelf willen leren om een klanksessie te geven? In deze workshop leer je de opbouw en structuur van een sessie. Welke instrumenten je naast metalen klankschalen allemaal kunt gebruiken en natuurlijk gaan we oefenen en kun je dus ook alle verschillende instrumenten zelf uitproberen. 

  Meer informatie

  Wil je meer weten, of je aanmelden voor een van onze workshops? Kies voor een van de onderstaande opties. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Chillaxed

  Adres

  Kolkweg 20 04
  8243PN Lelystad

  Vragen | Contact

  Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.