Nieuwsbrief februari 2024

Welkom in februari, waar liefde in de lucht zweeft en de Sneeuwmaan haar glans verspreidt over onze paden van reflectie en vernieuwing.

De maand februari

Februari is een overgangsmaand, waarin we langzaam afscheid nemen van de winter en ons voorbereiden op de komst van de lente. Het is een tijd van liefde, reflectie en voorbereiding.

Om te vieren
Februari is ook een maand om te vieren, bijvoorbeeld het vieren van de liefde op Valentijnsdag 14 februari, niet alleen liefde voor anderen, maar zeker ook de liefde voor jezelf. Daarnaast een heel weekend carnaval, hoewel niet iedereen daar hetzelfde warme gevoel bij krijgt, is het zeker een weekend wat volop gevierd wordt.

Volle maan
De volle maan van februari wordt soms de “Sneeuwmaan” genoemd, vanwege de sneeuw die vaak in deze tijd valt. Deze volle maan van februari 2024 brengt een relaxte sfeer met zich mee, maar jouw gemoedstoestand speelt hierbij een rol. Als je behoefte hebt aan avontuur, is dit een gunstige tijd om veranderingen aan te brengen. Probeer ruzies en confrontaties te vermijden, aangezien emoties hoog kunnen oplopen. Het kan zijn dat je realiseert dat het herstellen van beschadigde relaties moeilijk is.

Geboortesteen
De geboortesteen van februari is de amethist. Het is een prachtige paarse edelsteen die vaak wordt geassocieerd met helderheid van geest, kalmte en bescherming tegen negatieve energie.

Groene vingers kweken
Deze maand kan, afhankelijk van het weer, ook het begin zijn van het nieuwe tuinseizoen, of in ieder geval de voorbereidingen. Het is een goed moment om binnen zaailingen te starten voor groenten, fruit en bloemen die later buiten kunnen worden overgeplant. Ook kun je deze tijd gebruiken om de grond te testen en voor te bereiden op beplanting.

Opruimen en loslaten
Het kan een goede maand zijn om te beginnen met een voorjaarsschoonmaak. Het is een kans om je huis te ontdoen van overtollige spullen en een frisse start te maken voor het komende seizoen. Emotioneel opruimen kan ook belangrijk zijn, waarbij je reflecteert op negatieve emoties of situaties en deze loslaat om ruimte te maken voor positiviteit en groei.

Agenda,  activiteiten en nieuws

Klanksessies: iedere woensdag en zondag om 19:30 uur. Wil je wel deelnemen, maar kun je niet op deze dagen of tijden, geef per mail je voorkeur door, dan kan ik daar bij toekomstige planning rekening mee proberen te houden.

Cacao ceremonie februari: Voor zaterdag 24 februari is er nog plek voor 2 personen, reserveer voor 17 februari als je mee wilt doen.

WhatsApp Channel voor last minutes: Er is een WhatsApp channel voor Chillaxed aangemaakt, hierop worden voornamelijk last minute acties geplaatst. Vorige week hadden we bijvoorbeeld een klanksessie waar je last minute voor €10 had kunnen reserveren, dit soort acties worden vanaf nu alleen nog via WhatsApp doorgegeven. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven en acties te ontvangen? Volg het kanaal via deze link. Je kunt zelf kiezen wanneer je het kanaal bekijkt, je krijgt niet continue meldingen.

Abonnementen: Op de abonnement kreeg ik feedback dat er te veel inzat en daardoor eigenlijk als snel te duur en onaantrekkelijk waren. Daarom zijn de abonnementen versimpeld. Het goedkoopste abonnement is €16,50 per maand, het duurste €69,-. Alle informatie over de abonnement vind je hier.

Workshop kristallen klankschalen: Op 2 maart komt de workshop er weer aan, er is nog 1 plekje vrij, wil jij alles leren over het gebruiken van kristallen klankschalen en chakra’s meldt je dan voor 20 februari aan. Vol = Vol aanmelding kan hier.

Chakradance: Op 29 februari start een nieuwe Freedom cyclus, een reis van 9 weken om onbewuste trauma’s op energetisch niveau op te ruimen.

Weet je niet zeker of Chakradance iets voor jou is, maar ben je wel nieuwsgierig? Je kunt je nu ook alleen voor de eerste avond (de Experience) inschrijven. Ben je na deze avond overtuigd, kun je ook andere 8 avonden meedoen, zo niet, blijft het bij 1 avond. Inschrijven voor zowel de experience als de hele cyclus kan via de website

LinkedIn groep: Naast WhatsApp heb ik ook een LinkedIn groep aangemaakt. Je kunt je via deze link aanmelden voor de groep. Deze groep is echt meer in community vorm, in tegenstelling tot WhatsApp is het open communicatie, dus je kunt volgen, maar ik moedig iedereen ook vooral aan om vragen te stellen of ervaringen delen. De groep zal in het begin ook gebruikt worden voor de workshops, waar je vooraf, of na afloop op een laagdrempelige manier vragen kunt stellen. Maar ook voor onderwerpen die wel met welzijn, gezondheid en vitaliteit te maken hebben en niet direct met de dienstverlening van Chillaxed.

BKL lid: Sinds januari is Chillaxed lid geworden van Bedrijfskring Lelystad. Er gaat komende week een mooie actie uit speciaal voor BKL leden, die in ieder geval tot de zomer geldig is. Werk jij voor een bedrijf met een BKL lidmaatschap, vraag dan jullie contact persoon naar meer informatie over de actie. Mocht je niet weten wie de contactpersoon is, kun je ook vanuit je bedrijfsmail een mail sturen naar info@chillaxed.nl, dan stuur ik je de details toe.

Maak er een mooie maand van!

Heb je vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief, of suggesties ter verbetering, hoor ik het graag van je.