Ruimte te huur

Ben jij op zoek naar een ruimte voor een eenmalige workshop, yogales, coaching sessie of andere holistische werkzaamheden? Geen contracten, vrijblijvend te huur. 

Onze praktijk ruimte bevind zich op de Kolkweg in Lelystad. De praktijk ligt op de eerste etage en is alleen per trap te bereiken, houdt hier dus rekening mee in de communicatie voor je klanten.

Ontdek onze ruime en goed uitgeruste praktijkruimte

Welkom in onze praktijkruimte, een serene omgeving ontworpen voor jouw comfort en welzijn. Met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter biedt onze ruimte voldoende plaats voor maximaal 10 deelnemers. Of je nu een yogales, workshop, meditatiesessie of een ander evenement organiseert, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Volledig uitgerust voor jouw behoeften

Onze praktijkruimte is compleet uitgerust met yogamatten, vouwmatrassen, kussens en dekens, allemaal beschikbaar voor gebruik. Voordat je sessie begint, bespreken we graag met jou welke materialen je nodig hebt, zodat we alles uit onze voorraadkast kunnen halen om jouw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

Gastvrijheid van aanvang tot vertrek

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen en begeleid naar de ruimte. Onze gastvrije teamleden staan klaar om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een ontspannen en verrijkende ervaring. Bij vertrek zorgen we ervoor dat er ook iemand aanwezig is om je uit te zwaaien en ervoor te zorgen dat de ruimte in optimale staat wordt achtergelaten.

Een ruimte om te delen en te genieten

Onze praktijkruimte is meer dan alleen een fysieke locatie; het is een plek van samenzijn, groei en verbinding. Of je nu alleen komt voor een rustige meditatiesessie of met een groep voor een dynamische yogales, onze ruimte biedt een veilige en gastvrije omgeving waarin je kunt ontspannen, herstellen en jezelf kunt zijn.

Een verantwoordelijkheid voor de ruimte

We vragen onze gasten vriendelijk om de ruimte te behandelen met respect en zorg. Bij het verlaten van de ruimte verwachten we dat deze wordt opgeleverd zoals deze is ontvangen, dus in ieder geval bezemschoon en met alle vaat gedaan. Op deze manier kunnen we de ruimte schoon en uitnodigend houden voor alle bezoekers.

Ervaar het zelf

Benieuwd naar onze praktijkruimte en wat we te bieden hebben? Neem contact op via info@chillaxed.nl om de ruimte te bekijken.

Pantry

Ruimte

Met matrassen

Kleine vouwtafel

Grote vouwtafel

Knie/nekrol en bolster

Faciliteiten:

N

12 yogamatten

N

12 vouwmatrassen

N

Bolsters, meditatiekussen, hoofdkussens, dekens, oogmaskers voor minimaal 10 deelnemers.

N

Koffie/ Thee faciliteiten en een waterfilter

N

4 & 6-persoons inklapbare tafels (als je de hoofdzijden gebruikt, kan 8 personen).

N

Massagetafel

N

8 comfortabele stoelen

Tarieven

€20,- voor 2 uur overdag
€30,- voor een dagdeel (8:30u-12:30u, 13u-17u)
€40,- voor een avond (17:30u – 21:30u)
€55,- voor een dag (9u-17u)
€60,- voor een middag-avond (12:30u-21:30u)
€90,- voor een weekend (za 9u – zo 17:30u)

De aangegeven tijden zijn indicatief, in overleg kan daar vanaf geweken worden. 

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.