Eén-op-één coaching

Het is niet erg als je bent vastgelopen, dat gebeurd ons allemaal wel eens. Maar wat ga je er aan doen? 

Doelgerichte coaching

Heb jij een helder doel voor ogen, maar lijkt het alsof alles wat je doet dit doel tegenwerkt? Dat iedere stap die neemt je niet vooruit brengt? Merk je dat het leven momenteel wat stroever verloopt en loop je vast op bepaalde vlakken? Geen zorgen, dit is een herkenbaar punt voor velen van ons.

Je weet wat je wilt, maar je weet niet wat er nodig is om er te komen, welke eerste stap je kunt zetten? Dan kan een coach een waardevolle gids zijn in je zoektocht naar persoonlijke groei en het behalen van je doelen.

Of het nu gaat om het verbeteren van je levensstijl, het bevorderen van je academische prestaties of het ontwikkelen van je professionele vaardigheden. Als jouw coach is het mijn missie om samen met jou duidelijkheid te creëren over je doelstellingen en je te ondersteunen bij het zetten van concrete stappen om ze te verwezenlijken.

Bij coaching op maat is de doorlooptijd 6 maanden, afhankelijk van jouw behoefte zijn dit 4 tot 8 sessies.

De gesprekken kunnen zowel online, als face-to-face worden gevoerd. Wanneer de gesprekken op een locatie buiten Lelystad worden gehouden wordt er een toeslag gerekend voor reistijd en reiskosten. Tijdens het eerste gesprek zullen we hier concrete afspraken over maken.

Coaching jaar

Ontdek de kracht van de natuur als spiegel voor persoonlijke groei in een persoonlijk coaching traject van één jaar.

Leer hoe je jouw natuurlijke essentie kunt herontdekken en gebruiken als basis voor transformatie, ondersteund door praktische tools en diepgaand inzicht. Verken de verschillende aspecten van je bestaan, van gedachten tot emoties en gedrag, en ontdek de verborgen talenten die jouw unieke pad verlichten.

Deze reis van bewustwording biedt je de keuze om te veranderen, te accepteren of los te laten. En geeft je de waardevolle mogelijkheid om je doelen met zelfvertrouwen en vastberadenheid te bereiken.

Het traject bestaat uit een combinatie van één-op-een gesprekken en online opdrachten. De totale doorlooptijd is ongeveer 12 maanden. Hierin vinden 11 gesprekken plaats. En krijg je online opdrachten en handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

De gesprekken kunnen zowel online, als face-to-face worden gevoerd. Wanneer de gesprekken op een locatie buiten Lelystad worden gehouden wordt er een toeslag gerekend voor reistijd en reiskosten. Tijdens het eerste gesprek zullen we hier concrete afspraken met elkaar over maken.

 

De kennismaking: een eerste gesprek

In het eerste gesprek maken we kennis, kijken we of er een klik is en welke vorm van coaching het beste past bij jouw specifieke situatie. Dit doen we door samen te onderzoeken wat jouw specifieke uitdagingen zijn en waar je naartoe wilt groeien. Na het eerste gesprek zijn er een aantal vervolg opties:

  • Heb je al een specifiek doel in gedachten waar je aan wilt werken? Dan kunnen we een doelgerichte coaching starten. Dit is een traject van 6 maanden, waarin we specifiek gaan werken aan dat ene doel.
  • Heb je geen specifiek doel, maar meer een algeheel gevoel dat er meer in het leven zou moeten zitten? Heb je ‘alles’ maar ben je toch niet gelukkig? Dan kan een volledig coaching traject, of het persoonlijk ontwikkelingtraject een antwoord bieden. Deze trajecten zijn beide gericht op alle aspecten van het leven en persoonlijke ontwikkeling.
    • Het coaching jaar is individueel en volledig gericht op het nu en de toekomst.
    • Het persoonlijk ontwikkelingstraject is in een kleine groep. Hierbij duiken we ook soms het verleden in, om oude troep op te ruimen en los te laten.

Wat je ook kiest, het vraagt van jou de bereidheid om aan jezelf te werken en verandering te omarmen.

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.