Coaching

Verandering kost tijd, gun jezelf die tijd. Alleen dan kun je je werkelijke potentieel volledig vinden en verder ontwikkelen. 

Eén-op-één coaching

Voel je alsof je even uit koers bent geraakt na jaren van soepel varen? Merk je dat het leven momenteel wat stroever verloopt en loop je vast op bepaalde vlakken? Geen zorgen, dit is een herkenbaar punt voor velen van ons.

Of je nu niet helemaal helder ziet wat er precies aan de hand is, of als je wel weet wat er speelt maar niet weet waar te beginnen om het te veranderen, coaching kan een waardevolle gids zijn in je zoektocht naar persoonlijke groei en het behalen van je doelen.

Of het nu gaat om het verbeteren van je levensstijl, het bevorderen van je academische prestaties of het ontwikkelen van je professionele vaardigheden, coaching staat voor je klaar.

Als jouw coach is het mijn missie om samen met jou duidelijkheid te creëren over je doelstellingen en je te ondersteunen bij het zetten van concrete stappen om ze te verwezenlijken.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Ontdek de kracht van de natuur als spiegel voor persoonlijke groei in ons persoonlijke ontwikkeling traject.

Leer hoe je jouw natuurlijke essentie kunt herontdekken en gebruiken als basis voor transformatie, ondersteund door praktische tools en diepgaand inzicht. Verken de verschillende aspecten van je bestaan, van gedachten tot emoties en gedrag, en ontdek de verborgen talenten die jouw unieke pad verlichten.

Deze reis van bewustwording biedt jou de keuze om te veranderen, te accepteren of los te laten, en geeft je de waardevolle mogelijkheid om je doelen met zelfvertrouwen en vastberadenheid te bereiken.

Het is een reis die je niet alleen maakt, maar in een groep van 4 tot 8 personen. Met elkaar leer je meer, krijg je feedback van verschillende perspectieven, wordt je ondersteund en leer je direct jouw licht ook in een groep te laten schijnen. We starten 2 keer per jaar, in september en februari.

Holistische aanpak

Ieder mens is een systeem van eenheid, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Het één kan niet zonder het ander en een verandering op één niveau beïnvloedt alle andere niveaus. 

Bij Chillaxed geloven we in een holistische aanpak, waarbij we naar het geheel van mens-zijn kijken. Hoewel alle diensten los van elkaar staan en ook los kunnen worden geboekt, zijn ze ook complementair inzetbaar en kan het zomaar gebeuren dat je ineens bij een cacao ceremonie wordt uitgenodigd om die diepere verbinding met jezelf te maken. Of een soundhealing om iets op te ruimen wat in de weg zit om je doel te bereiken. 

Chillaxed

Adres

Kolkweg 20 04
8243PN Lelystad

Vragen | Contact

Op meeste pagina’s kun je direct een afspraak inplannen. Stel een vraag per mail aan info@chillaxed.nl of vul het contactformulier op de contactpagina in.